Hlavní obsah

Hroch vyrazil na procházku do města. Překvapil i obsluhu benzínky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklého turistu měli možnost spatřit lidé v jihoafrickém městečku Svatá Lucie. Do ulic na noční vycházku vyrazil hroch. Zvíře překvapilo nejen řidiče v autech, ale také obsluhu čerpací stanice, která se raději schovala uvnitř.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hroch se procházel městemVideo: Caters News, AP

 
Článek

Motoristé buď ujeli, nebo se snažili zaparkovat své vozy na bezpečnějších místech. Jeden z řidičů pořídil záběry, když se vracel k vozu od jednoho z obchodů, kde si kupoval svačinu.

„Když jsem vlezla do auta a nastartovala, hroch se rozhodl zahnout a pokračoval k benzínce. Zaměstnanci se schovali dovnitř a čekali,“ cituje agentura AP Innese Minnie, která video zvířecího návštěvníka pořídila.

Ačkoli hroši vypadají na první pohled neohrabaně a pomale, patří mezi jedny z nejnebezpečnějších zvířat. Jsou nepředvídatelní a velmi agresivní. „Nebyla jsem tolik rozrušená. Říkala jsem si, že aspoň vyzkouším kameru na svém novém mobilu,“ dodala Innese Minnie.

Hroch se ovšem o okolní dění příliš nezajímal. Od benzínky pokračoval dál do nedaleké čtvrti, kde se uvelebil na trávníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám