Hlavní obsah

Žena celý rok nosila zásnubní prsten, aniž by o tom věděla

Novinky, Barbora Sirová

Snad každá žena sní o romantické žádosti o ruku. Velmi originální zažila Australanka Anna. Její nastávající Terry jí přichystal překvapení, které vyžadovalo pořádnou dávku trpělivosti. Do talismanu, který Anně dal jako dárek, totiž uschoval zásnubní prsten, o kterém jí celý rok neřekl. Pak už jen vyčkával na správnou příležitost.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Australané Anna a Terry tvoří pár už přes dva roky. Terry měl ale jasno už po prvním roce vztahu. Věděl, že si bude chtít Annu brzy vzít, a proto nelenil a koupil jí zásnubní prsten, který záhy své milované předal. Ukryl ho ale do talismanu v podobě přívěsku, který zdobil po celý rok Annin krk. Nosila ho prakticky denně, ale o ukrytém prstýnku neměla ani tušení.

Terry tajemství úspěšně skrýval po celý rok, než se Annu rozhodl požádat o ruku. Pro tento akt si vybral velmi příznačné místo — jeskyni ve Skotsku jménem Smoo, což ve staré severštině znamená „skrytý“. Potom, co se vyslovil a nožem odloupl vrchní část talismanu, pod níž se ukrýval prsten, byla Anna v šoku. „Cože? On tam byl po celou tu dobu? Vždyť jsem ho mohla ztratit, ty pitomče!“ zněla podle Terryho její bezprostřední reakce.

Nicméně přívěsek vyrobený z tasmánské borovice Huon Anna neztratila, a Terry jí tak mohl navléci i prstýnek, o němž úspěšně po celý rok mlčel. Své budoucí ženě tím dal najevo, že už si byl dlouho jistý svou volbou a romantickou žádostí na skotském pobřeží ji jen oficiálně potvrdil.

Reklama

Výběr článků

Načítám