Hlavní obsah

V salónu proměnili bezdomovce ve šmrncovního hipstera

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelnou proměnu prodělal bezdomovec José Antonio z mallorské Palmy. Majitel tamního kadeřnického salónu nabídnul muži zdarma úpravu vizáže - ostříhal ho, nabarvil mu vlasy, zkrátil vousy a moderně oblékl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezdomovec prošel razantní proměnou Video: Reuters

 
Článek

Když José Antonio došel do salónu La Salvajería, měl dlouhé šedé vlasy a neudržovaný plnovous. Odcházel jako šmrncovní hipster, o kterém by si asi nikdo netroufnul říct, že strávil posledních 25 života na ulici. Proměna to byla tak razantní, že vehnala muži slzy do očí.

Celý proces proměny zachytil filmař José Maria Royo. Podle agentury Reuters bylo video natočeno už před dvěma lety, ale na internet ho tvůrce nahrál až v úterý 14. března. V ten den totiž salón La Salvajería slavil třetí výročí od svého otevření.

Když se Antonio po celém „zákroku“ viděl v zrcadle, sám sebe nepoznal. Video se lavinově rozšířilo po sociálních sítích a během tří dnů ho zhlédlo přes 750 000 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám