Hlavní obsah

Pozor, jde slon! Zvíře si samo zvedlo železniční závoru a přešlo koleje

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V indickém Západním Bengálsku se slon rozhodl na vlastní kůži zažít kapku adrenalinu a překonat stažené železniční zátarasy. Jeho počínání u kolejí na video zaznamenali přítomní pracovníci železnice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Slon si zvedl závoru a přešel přes kolejeVideo: Caters News, AP

 
Článek

Slon indický, kterého natočili pracovníci železnice v Západním Bengálsku kousek od Chapramari Wildlife Sanctuary, se snažil několikrát přejít trať, ale nedařilo se mu to kvůli kovovému plotu.

Jedinou cestou se pro něj stal přechod přes koleje, kam se také zvíře vydalo. Nezastavily ho ani spuštěné závory. Překvapená obsluha železnice sledovala, jak slon na nic nečekal a pomocí chobotu překážku zvedl.

„Když se pak dostal na druhou stranu závory, dokonce ji zase opatrně spustil dolů,“ popsal počínání slona místní obyvatel Roni Chowdhury.

Další závoru na druhé straně kolejí pak mohutné zvíře ne zrovna jemně překročilo.

Jakmile slon překonal překážky na kolejích, zmizel v blízkém lese. Jeho opatrné „proklouznutí“ od té chvíle baví uživatele sociálních sítí po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám