Hlavní obsah

Dvouleté batole zachránilo dvojče, na které spadl prádelník

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orem

Dvouletá dvojčata Brock a Bowdy Shoffovi z Oremu v americkém státě Utah si minulý čtvrtek hrála ve svém pokojíčku. Přitom se na ně převrátil prádelník a jeden z chlapců pod ním zůstal uvězněn. I přes svůj nízký věk se nakonec Bowdymu povedlo Brocka zpod nábytku vyprostit. Rodiče nyní video zveřejnili jako varování pro ostatní, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouletý Bowdy zachránil stejně starého bratra zpod prádelníkuVideo: Kayli Shoff Youtube Channel, Reuters

 
Článek

Manželé Shoffovi videozáznam zveřejnili 2. ledna. Je na něm vidět, jak se chlapci snaží vylézt na prádelník, který je vyšší než oni. Když se oba celou svou vahou zavěsili na otevřené šuplíky, nábytek na sebe převalili.

Zatímco Bowdymu pod ním zůstaly jen nohy, které mohl vytáhnout, jeho bratrovi zavalil prádelník trup. Bowdy v první chvíli vypadal, že se ho událost moc netýká, pak ale obhlédl situaci a vydal se Brockovi na pomoc. Což se mu nakonec povedlo. Celé drama natočila kamera v pokoji.

Manželé se zveřejněním videa nejdřív váhali, pak se ale rozhodli, že ukážou ostatním rodičům, jak nebezpečný může být nepřimontovaný nábytek ke stěně. Chlapcům se naštěstí nic nestalo a jak uvedl server televizní stanice KUTV, prádelník už mají Shoffovi ke stěně přidělaný napevno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám