Hlavní obsah

Tři pasažérky si užily let snů

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako rockové hvězdy se prý cítily tři Britky, které se minulý týden vracely z Gibraltaru do Londýna. Na palubě letadla pro 150 lidí totiž byly samy. A posádka se postarala, aby si let co nejvíc užily.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Sarah Huntová, Laura Stevensová a Laurie-Lin Wallerová.

Článek

Laura Stevensová, Sarah Huntová a Laurie-Lin Wallerová na Gibraltaru trávily třídenní volno.

V den návratu zjistily, že jejich let s aerolinkami British Airways bude mít tříhodinové zpoždění. Protože „check-in” provedly on-line, na letiště přijely později, aby zbytečně nečekaly.

Po příjezdu ale zjistily, že ostatním cestující z jejich letu se podařilo vmáčknout se na dřívější let. Nikdo jiný neletěl, a tak letadlo měly samy pro sebe.

Ačkoliv si koupily pouze letenku do ekonomické třídy, dočkaly se od posádky, která byla situací také zaskočena, výrazného přilepšení.

Letušky je usadily do první řady, během letu jim donesly tříchodové menu a dopřály jim neomezenou konzumaci šampaňského, čehož dámy s radostí využily a obrátily do sebe dobrých 10 lahviček.

Foto: Profimedia.cz

Britky se vyfotily i s posádkou, kterou neobvyklá situace také překvapila.

„Cítily jsme se jako celebrity, obzvlášť když nám dali šampaňské. Byl to ten nejlepší vánoční dárek, nemohla jsem uvěřit, jak byli všichni milí a laskaví,“ citoval v pátek Stevensovou The Daily Telegraph.

Nadšené Britky se na palubě fotily a natáčely videa, po přistání si mohly pořídit i snímek v kokpitu. Také pozemní personál letiště Heathrow byl překvapený, když zjistil, že z letadla vystupují jen tři cestující.

„Lidé za takovouto zkušenost platí tisíce liber, ale my jsme to měli za cenu ekonomické třídy. Bylo to neopakovatelné,“ dodala spokojená cestující.

Reklama

Výběr článků

Načítám