Hlavní obsah

Mladíkovi explodovala v kapse baterie elektronické cigarety

Novinky, jky

Není nejmenších pochyb o tom, že kouření škodí zdraví. Těžko byste však hledali jednoznačnější důkaz o tom, že zdraví může uškodit i používání elektronické cigarety, než případ, který se udál v sobotu u vstupu do klubu ve francouzském městě Toulouse. Informoval o tom portál Fox News.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Mladíkovi explodovala v kapse elektronická cigaretaVideo: AP

 
Článek

Amine Britel směřoval do jednoho z klubů i se svými kamarády. Jenže poté, co si muž u klubu zakouřil, v kapse u bundu mu explodovala baterie k elektronické cigaretě a nebýt pohotového vyhazovače, který mladíkovi pomohl hasit, mohlo být vše ještě vážnější.

I tak však exploze mladíkovi způsobila popáleniny druhého stupně na pravé straně přední části těla - nejhůře dopadl na břiše. Hrůzné vteřiny odehrávající se krátce po půlnoci natočila bezpečnostní kamera monitorující dění před klubem.

„Z ničeho nic jsem zaslechl hlasitý výbuch a ozval se zvuk, jako kdyby někdo odpálil světlici, jen asi tak 10krát hlasitější. A když jsem se dostal ze šoku z té exploze, tak jsem si uvědomil, že jsem začal hořet. Vůbec jsem si nejdřív neuvědomoval, co se mi to děje. Bolest přišla až posléze,” popsal Britel podle deníku Daily Mail nepříjemné chvíle.

„Naštěstí jsem měl pod bundou bavlněné tričko a ne umělé, to by bylo mnohem horší. Stejně tak je štěstí, že jsem si tu baterii nedal do džín,” dodal muž, který se plánuje s nejmenovaným výrobcem baterie soudit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám