Hlavní obsah

Pár nestihl letadlo, dobíhal ho na letištní ploše

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní důvod mělo v Číně zpoždění jednoho pondělního letu z Pekingu do Šanghaje. Jeden pár nestihl včas nastoupit do letadla a i přesto, že už byla brána zavřená, se dvojice dokázala protlačit na letištní plochu až k letadlu, kde se dožadovala nástupu do letadla. Následovalo ale jen zatčení policií.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice doběhla až k letadlu.

Článek

Dvojice podle webu China Daily svůj pozdní příchod obhajovala tím, že jí nebyl řádně sdělen čas nástupu. To se však ukázalo jako mylné, protože byl vytištěn na palubních vstupenkách.

Pár se dostal na letištní plochu, kde nedbal varování personálu, který okamžitě zavolal policii. Dvojice si stoupla pod letadlo, jež se tak nemohlo hnout z místa. Žena se snažila přesvědčit zaměstnance letiště, aby je pustili do letadla.

Foto: Profimedia.cz

Žena se tvrdošíjně dožadovala nástupu do letadla...

„Když k ní pak přišli dva policisté, začala být velmi emotivní. Plakala a mávala rukama,“ uvedl pro Beijing Youth Daily jeden ze svědků incidentu.

Nástupu se dvojice nedočkala, policie ji zadržela a odvedla. Pár byl následně zadržen na pět dní a navrch dostane ještě pokutu.

Letadlo odletělo se zhruba dvacetiminutovým zpožděním.

Reklama

Výběr článků

Načítám