Hlavní obsah

V dubajském baru vytvořili nejdelší domino z panáků

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubaj

Zaměstnanci dubajského baru The Huddle Sports Bar and Grill se v pondělí zapsali do Guinnessovy knihy rekordů. Společnými silami totiž vytvořili rekord v dominovém přelévání panáků z jedné skleničky do druhé, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rekordní domino z panákůVideo: AP

 
Článek

Na netradiční akci se podílelo 160 lidí. Ti vyskládali celkem 6328 štamprlat s whiskey Camros tak, že dominovým efektem přeskakovaly do skleniček s energetickým drinkem a tekutina se tak přelévala jedna do druhé.

Nakonec jich ale zástupkyně Guinnessových rekordů 1570 vyloučila, protože se prý nepřelévaly předepsaným způsobem. I zbylých uznaných 4758 však na zápis stačilo. Domino odstartoval manažer Ahmad Taher. Než dopadla poslední kapka, uběhlo celkem 55 vteřin.

Dubajský bar tak překonal dosavadní rekord bahamského řetězce Senor Frog z února 2013. Jeho domino čítalo 4109 panáků, kvůli nesprávnému přelití ale nebyly dva započítány.

Reklama

Výběr článků

Načítám