Hlavní obsah

Myslela si, že jde o opožděný aprílový vtip, realita byla mnohem sladší

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když Jordan Nelson vytáhl svou přítelkyni Meghan Fryeovou na horský štít MacRae Peak v Severní Karolíně, dívka neměla nejmenší ponětí, co ji na vrcholu čeká. Nejdřív si myslela, že se jedná o nějaký opožděný aprílový žert, nakonec se z toho ale vyklubala žádost o ruku, informoval server televizní stanice ABC.

Místo aprílového žertu přišla žádost o rukuVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Sedmadvacetiletý Nelson pozval svou vyvolenou na výšlap 16. dubna a jako obvykle celou cestu dokumentoval. Živí se totiž jako fotograf a kameraman, proto jeho nastávající nepřišlo nic podezřelého na tom, že je celou dobu natáčí dron.

Vrchol vysoký 1781 metrů vybral mladík záměrně; dvojice tam měla před třemi lety první rande a oslavila tam i první výročí vztahu. Jak Nelson uvedl, jeho budoucí manželka neměla nejmenší tušení, co se chystá, a když přepnul dron na automatický chod a poklekl na jedno koleno, chvíli se domnívala, že ji chce napálit nějakou legráckou.

Pak ale zjistila, o co ve skutečnosti jde, vytryskly jí slzy dojetí a řekla svému nastávajícímu „ano“. Svatba se bude konat příští rok na podzim.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám