Hlavní obsah

Trpasličí svatba: 70centimetrový muž se oženil s o 20 čísel vyšší ženou

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledal ženu svého života 22 let, měří totiž pouhých 71 centimetrů. Nakonec se štěstí ale usmálo i na něj a on se minulý týden oženil. Řeč je o sedmačtyřicetiletém Pramodovi Kumarovi z Indie. Jeho manželka Poonam je rovněž trpasličího vzrůstu, přesto svého chotě převyšuje o 20 čísel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Novomanželé měří dohromady jen 162 centimetrůVideo: Caters News, AP

 
Článek

Doslova trpasličí svatba se konala v indickém státě Uttar Pradesh jen pár dní poté, co se pár seznámil. „Pomohl nám místní vesničan, který věděl, že jsme oba singl. Pro mě to byla láska na první pohled. Začínal jsem stárnout a bál jsem se, že umřu osamocen. Pak jsem potkal Poonam. Ona je to nejlepší, co se mi v životě přihodilo,“ citovala ženicha agentura Caters News.

Rovněž nevěsta, která je mladší o 14 let, se nad svým vyvoleným rozplývala: „Než jsem se seznámila s Pramodem, byla jsem velmi osamělá. Je to neuvěřitelný muž. Mohu jedině děkovat hvězdám za tento dar, který jsem v mém manželovi dostala.“

Novomanželé měří dohromady 162 centimetrů, což z nich činí jeden z nejmenších párů světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám