Hlavní obsah

Pár ukazuje devět měsíců těhotenství v jedné minutě

Novinky, kre
Sacramento

Muž natáčel svou manželku v průběhu těhotenství týden po týdnu od plochého břicha až do porodu. Pomocí tabulí s textem a obrázky vměstnal devět měsíců do krátkého videa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Časosběrné video zachycuje devět měsíců těhotenstvíVideo: hypedad, Newsflare.com

 
Článek

Mladý pár ze Sacramenta v Kalifornii se o čekání na svého prvního potomka podělil s celým světem skrze kreativní domácí video. Jednatřicetiletý Cole Cuchna natáčel svoji manželku každý týden od počátku jejího těhotenství.

V každém záběru použil tabule, na kterých odpočítával týdny a komentoval průběh těhotenství. Postupně tak časosběrné video prozrazuje, že se budoucím rodičům narodí holčička.

Ve videu vystupuje také jejich domácí mazlíček bostonský teriér jménem Benson, který je očividně důležitou součástí domácnosti. Nechybějí ani záběry z dovolené na Havaji.

Je čas na postýlku

Na řadu přijde také pořízení dětské postýlky. Nakonec na tabuli napíšou „Je čas!“ Potom se v záběru objeví malá Mabel, která se narodila 14. března.

Cole, který pracuje jako hudebník a barista v místní kavárně, provozuje také rodičovský blok Hype Dad. Pro mladý pár bylo narození dcery doslova splněným snem.

Z videa byli nadšeni také diváci a jeden komentátor dokonce napsal: „Ach můj bože, to je ta nejsladší věc, kterou jsem kdy viděl!“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám