Hlavní obsah

Na Slovensku se odehrála loupež jako z grotesky

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zloděj se do prodejny mobilů spustil po laně, ale nahoru se už nedostal. Tak vypadala loupež na východním Slovensku, která připomínala hodně nepovedený akční film.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj se do prodejny slanil po laně, zpátky už ale vylézt nedokázalVideo: TV Markíza

 
Článek

Zloděj nakonec odešel přes kancelář. Odcizil mobilní telefony v hodnotě 45 tisíc eur (1,2 miliónu Kč). Jak informovala televize Markíza, pachatele asi někdo vyrušil, protože čtyři tašky plné mobilů nakonec zůstaly na nedalekém parkovišti u odstaveného kamiónu.

Podle slovenské policie se nepovedené loupeže ve Spišské Nové Vsi zúčastnili pravděpodobně dva zloději, kteří se v obchodě dobře vyznali.

„Přes otvor ve stropu vnikl jeden z nich do prodejny, kde se následně vlámal do stojanu s mobilními telefony,“ uvedl košický policejní mluvčí Alexander Szabó.

Zloděj se po celou dobu pohyboval po zemi, aby ho nezachytily snímače pohybu. Fyzicky však na tom nebyl nejlépe a nevynikal asi ani na hodinách tělocviku, protože zpět se po laně nedokázal vyšplhat. Nakonec odešel přes okno v kanceláři. Zlodějům hrozí až deset let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám