Hlavní obsah

Atraktivní modelka nemůže najít partnera, tak založila vlastní seznamku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelku Lucy Harroldovou by většina lidí asi označila za atraktivní ženu. I přesto má ale tato 25letá Britka problémy s tím, aby si našla přítele. Své potíže v této oblasti se rozhodla vyřešit originálně – pro svůj domovský Birmingham založila s kamarádem seznamku pro lidi, kteří jsou na tom podobně jako ona.

BEZ KOMENTÁŘE: Tahle sexy modelka se stále nemůže seznámit

 
Článek

Lucy Harroldová je převážně modelkou spodního prádla. Má postavu, kterou by jí leckterá žena mohla závidět a objevila se v mnoha pánských časopisech. Její problémy se seznamováním jsou tak překvapující.

„Seznamovat se s lidmi není tak jednoduché, jako v minulosti. Myslím, že se muži bojí mě oslovit. Buď si myslí, že už mám přítele, nebo předpokládají, že bych o ně jako modelka neměla zájem,“ vysvětlila Harroldová pro MailOnline.

Když selhaly konvenční metody, zkusila dokonce i televizní pořad zaměřený na seznamování. Nevyšlo ani to. Proto se rozhodla založit společně s dlouholetým kamarádem seznamku, a to pouze pro Birmingham.

„Chtěli jsme to takhle omezit, protože Birmingham miluji. Hodně cestuji po celé zemi, ale vždycky jsem chtěla chodit s někým odtud,“ vysvětlila Britka, proč svůj projekt Birminghamlove.co.uk omezila jen na jedno město.

Jak bude nová seznamka úspěšná, je zatím ve hvězdách. V jednom mají ale její zakladatelé jasno – rychloseznamku u nich zájemci hledat nemají.

Reklama

Výběr článků

Načítám