Hlavní obsah

Těžké ráno čtyřnohého miláčka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Birmingham

Ospalé štěně německé dogy z Birminghamu v americkém Michiganu, se stalo hvězdou internetu. A to kvůli svému impozantnímu vystoupení při vstávání. Štěně pojmenované Thor na videu leží uprostřed postele a nereaguje na hlas svého majitele. Ten se psa snaží neúspěšně probudit.

Majitel svého čtyřnohého miláčka nemůže dostat z postele

 
Článek

Těžká rána nemáme jen my lidé, ale také zvířata. Toho je důkazem i štěně Thor, které se jeho majitel několik desítek minut snaží probudit různými technikami.

„Pojď, Thore, pojďme, vzbuď se!“ mluví na něj, pes ale téměř vůbec nereaguje, jen se převalí na druhou stranu postele. V jeden moment se stěně dokonce i postaví na nohy, ale poté si to rozmyslí a zpět si lehne do peřin.

Video se štěnětem si okamžitě našlo spoustu příznivců, kteří nahrávku šíří dál a samozřejmě ho nezapomínají komentovat. Jeden z fanoušků například napsal: „Video je vážně roztomilé. Je to jako můj 15-letý syn, kterého většinou nemohu také probudit.“

Reklama

Výběr článků

Načítám