Hlavní obsah

Dívka se dokáže přeměnit v monstrum i kreslenou postavu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kansas

Američanka Elsa Rhae Pagelerová z Kansasu se díky brilantně udělanému make-upu umí proměnit v jakoukoliv filmovou postavu, a to i kreslenou. Naposledy se převtělila ve White Walkera ze seriálu Hra o trůny. Práce jí zabrala téměř tři hodiny, výsledek je ale dokonalý, uvedl irský server Independent.

BEZ KOMENTÁŘE: Za tři hodiny se Pagelerová proměnila ve White Walkera ze Hry o trůny

 
Článek

Pagelerová není žádná profesionální maskérka, vše se naučila sama, zejména z internetu. Původně se ve škole přihlásila na volitelný předmět divadelní make-up, hodiny byly ale podle ní dost nudné. Proto se začala vzdělávat sama.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka se proměnila v postavu Sub-Zero z videohry Mortal Kombat

S líčením začala teprve před rokem, přesto jsou její proměny dokonalé. Přitom valnou část času pracuje pouze s jedním otevřeným okem. “Není jednoduché namalovat si oči na oční víčka,” poznamenala.

BEZ KOMENTÁŘE: Proměna v komiksovou postavu Kapitána Planety

Při práci používá výhradně štětce. Pomocí těch velkých zakryje obličej barvou, malými pak vytváří všechny detaily i stíny.

BEZ KOMENTÁŘE: Amatérská maskérka si dokáže na tvář namalovat cokoliv

Zda se uměleckému make-upu bude věnovat v budoucnosti profesionálně, zatím netuší. Zajímá se totiž také o výrobu videí pomocí techniky stop motion. Pokud by se jí povedlo skloubit obojí dohromady, byla by prý nejspokojenější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám