Hlavní obsah

Záběry topícího se člověka varují před hrůznou smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francie

Francouzská společnost Guy Cotten, která se specializuje na oblečení do drsného prostředí a bezpečnostní zařízení, natočila varovné video, které znázorňuje topícího se člověka. Divák má možnost podívat se na to, jaké to je, když člověk vypadne z plachetnice a nakonec se utopí. Video působí velmi realisticky, místy až děsivě.

Podívejte se na simulaci topícího se člověka. Video až místy nahání hrůzu

 
Článek

Virální video má název „Sortie En Mer“. Ve chvíli, kdy muž sklouzne z plavidla a spadne do vody, snaží se neustále udržet hlavu nad hladinou. Pokud se mu to nepodaří, utopí se za několik sekund.

Na snímku je zachycen mužův usilovný boj o život. Nešťastník se postupně snaží zbavit se bot, aby se mu lépe plavalo. Jelikož je však voda příliš chladná, začíná třít o sebe nohama a rukama. Ty mu však znecitliví a chlad ho připravuje o nehty. V tu chvíli začíná volat o pomoc, která však nepřijde.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ve druhé polovině videa nakonec muž podléhá a klesá ke dnu. Celý proces trvá zhruba pět minut.

Video je varováním pro všechny, kteří se rádi a často plaví na moři. Propaguje nutnost mít na sobě vždy záchrannou vestu.

Reklama

Výběr článků

Načítám