Hlavní obsah

Nervní mops terorizoval celou policejní jednotku včetně služebního vlčáka

Novinky, zkr
Phoenix

Američtí policisté obklíčili minulou středu ozbrojeného zloděje v jeho domě ve Phoenixu. Mnohahodinový zásah, připomínající hollywoodský akční film, se však náhle zvrtnul ve frašku. Mezi ozbrojené muže zákona totiž vběhl malý mopslík a začal dorážet na policejního psa, informoval server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Nervní Mops terorizoval jednotku SWATVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Zásahová jednotka držela už čtyři hodiny v obklíčení lupiče, který vyloupil provozovnu rychlého občerstvení a poté se zabarikádoval u sebe doma. Napětí by se dalo krájet, když v tom najednou mezi policisty neohroženě vběhnul malý mopslík jménem Champ (Šampión) a začal štěkat na několikanásobně většího služebního psa.

Policisté se malého narušitele, který utekl svým majitelům z nedaleké předzahrádky, snažili z ulice odehnat, ten se však zoufale pokoušel vrátit zpět. Nakonec ale místo činu se svěšeným ocasem opustil.

Incidentu přihlížela i panička malého mopse Janice Chaconová. Ta přiznala, že Champ takhle utíká běžně. Tentokrát jí ale opravdu nahnal strach. Bála se totiž, že ho v rámci bezpečnosti policie zastřelí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám