Hlavní obsah

Policisté ztuhli hrůzou, žena se před nimi vrhla z mostu

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Troutdale

Policejní pronásledování mladé kriminálnice ve městě Troutdale v americkém státě Oregon vyvrcholilo hrozivou scénou. Žena se v zoufalé snaze o útěk odhodlala ke skoku z výšky do mrazivých vod řeky.

Policisté ztuhli hrůzou, žena se před nimi vrhla z mostu

 
Článek

Video, které natočila policejní kamera z jedoucího auta, vypadá jako vytržené z amerického akčního krimifilmu. V kradeném autě tu před policisty ujížděla  šestadvacetiletá Rebecca Humphriesová. Nejdříve to vypadalo na dlouhé pronásledování, ale jen do chvíle, kdy hříšnice zničehonic na mostě Stark Street Bridge zastavila a z vozu vyskočila.

V následujících několika sekundách zůstali ochránci zákona jako přimrazení. Rebecca přelezla zábradlí a bez rozmýšlení skočila do vod ledové řeky Sandy River.

”Nedělej to!” stihl ještě vykřiknout policista, ale marně. Díky jeho okamžité reakci byla následně zmobilizována říční hlídka, která Rebeccu z vody vytáhla.

Žena, která má údajně bohatý trestní rejstřík, vyvázla s četnými zlomeninami a je pod dohledem lékařů v místní nemocnici. Novinářům v rozhovoru popsala: „Běželo mi hlavou, že musím za každou cenu utéct. Podívala jsem se dolů, měla jsem strach. Přesto jsem nezaváhala a skočila jsem.“

Šílená honička se odehrála ve středu a místní policisté se s něčím podobným podle svých slov dlouho nesetkali. „Skočit z takové výšky do ledové vody je strašně nebezpečné, nechápu myšlenkové pochody lidí, co udělají něco takového,“ komentoval případ kapitán Carey Kaer.

Reklama

Výběr článků

Načítám