Hlavní obsah

Dívka je mistryní proměn, z jejích fantastických podob přechází zrak

Novinky, vrb
Boston

Promise Tamang Phan se řadí mezi populární postavy internetu. Tato kreativní slečna si osvojila dovednost měnit se pomocí make-upu ve všemožné postavy, a získala si tak obrovskou fanouškovskou základnu.

Dívka je mistryní neuvěřitelných proměn

 
Článek

Proměnit se dokáže za pár minut v téměř kohokoliv. Člověku se ani nechce věřit, že je něco takového proveditelné bez týmu profesionálních vizážistů. Promise ale jasně dokazuje, že stačí velká dávka kreativity, šikovné ruce a vhodné doplňky a můžete se stát, kýmkoli chcete. Třeba pohádkovou vílou Zvonilkou, postavičkou z pohádky Příšerky s.r.o nebo monstrem s bizarně sešněrovanou pusou.

Promise Tamang Phan jako víla Zvonilka

Promise je sestrou ještě populárnější Michelle Phan, která dnes patří mezi nejznámější a nejuznávanější internetové celebrity. Její videa, v nichž se mění v herečku Angelinu Jolie nebo zpěvačku Lady Gaga, vidělo přes sto miliónů lidí.

Podnikavé sestry navíc spolupracují s kosmetickými firmami, obě dívky si tak zajistily nejen obrovskou popularitu, ale také příjmy, o kterých by se většině mladých lidí mohlo jenom zdát.

Promise Tamang se sešněrovanou pusou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám