Hlavní obsah

Jako z grotesky. Řidička vyjížděla z poloprázdného parkoviště čtyři minuty

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dokonalou komedii se změnil výjezd jedné polské řidičky z parkoviště. Zdánlivě jednoduchou situaci vůbec nezvládla a zbytečně si ji zkomplikovala. Nakonec na parkovišti strávila téměř čtyři minuty.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidičce se dlouho nedařilo vyjet z poloprázdného parkoviště

 
Článek

Vypadalo to jednoduše. Stačilo se při couvání vyhnout zaparkovanému autu, stočit volant doleva a odjet pryč. V podání řidičky vozu Opel Corsa ale bylo vše jinak.

Když se jí nedařilo vycouvat, vyjela elegantním obloukem přímo mezi další auta. Poté opět vyjela, po chvíli se však vrátila zpět a na minimálním prostoru se složitým manévrováním konečně vysvobodila.

Její počínání zachytila bezpečnostní kamera a video bylo zanedlouho zveřejněno na internetu, kde se stalo velmi populárním. Na její účet se tak baví celý svět.

BEZ KOMENTÁŘE: Parkování nešikovné brunety z Belfastu

Polská řidička dala vzpomenout na ženu ze severoirského Belfastu, která letos v květnu parkovala na ulici dlouhých 30 minut. Pomohl jí až jeden z kolemjdoucích. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám