Hlavní obsah

Soutěžící s božským hlasem šokovala svým věkem

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Padesátnice Lillie McCloudová nestála u mikrofonu zdaleka poprvé, přesto byla pro čtveřici porotců i diváky americké verze soutěže X Factor zcela novým objevem. Nadšení diváci po jejím pěveckém vystoupení tleskali vestoje, ženská část poroty dokonce ronila slzy.

Jedna z účastnic talentové soutěže všechny překvapila svým zpěvem a mladistvým vzhledem

 
Článek

Dechberoucí pěvecký projev předvedla hned na začátku právě probíhající americké talentové soutěže X Factor Lillie McCloudová. Překvapila nejen dokonalým hlasem, ale také svým věkem. Prozradila, že je jí 54 let. Vzhledem k jejímu mladistvému vzhledu nikdo z přítomných nevěřil vlastním uším.

Lillie ale ve skutečnosti není žádnou amatérkou. Má za sebou slibnou pěveckou kariéru z 80. a 90. let minulého století. V hitparádách tehdy uspěla s několika svými hity a zazpívala si dokonce po boku Stevieho Wondera, Michaela Jacksona nebo Bruce Springsteena. Tehdy ovšem vystupovala pod jménem Nicole McCloudová.

Někteří Lillie/Nicole vyčítají, že jako profesionálka nemá v talentové soutěži co dělat. Ať už ale zlé jazyky tvrdí cokoliv, publikum McCloudovou zbožňuje. Její zpěv zkrátka chytá za srdce.

Život v Košicích

Ve středoevropských končinách je možná největší zajímavostí fakt, že americká zpěvačka původem z newyorského Rochesteru žila několik let v Košicích na Slovensku. V roce 2010 dokonce nazpívala titulní píseň k soutěži Česko-Slovensko má talent.

V současnosti žije McCloudová ve floridském Orlandu. Má tři děti a dokonce celkem sedm vnoučat. Rodina jí společně s davy fanoušků drží palce ve znovu slibně se rozvíjející pěvecké kariéře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám