Hlavní obsah

Volební vítězství vyvolalo v bavorské CSU nadšené erekce, vyklouzlo reportérce

– Mnichov

Redaktorka německé veřejnoprávní televize ARD se milým freudovským přeřeknutím stala hvězdou bavorského volebního večera. Erekce tady jsou nadšené, hlásila v přímém vstupu z centrály bavorské Křesťanskosociální unie (CSU), jejíž politici právě oslavovali vítězství v nedělních zemských volbách.

Erekce jsou euforické, přeřekla se redaktorka

 
Článek

Redaktorka měla na mysli "reakce", ale podle některých uživatelů internetových sítí svým přeřeknutím skutečnou náladu v táboře bavorských konzervativců vystihla nechtěně mnohem přesněji.

"Erekce tady jsou euforické, jásání bez hranic, víno teče proudem," vylíčila Kirsten Girschicková atmosféru v mnichovské centrále CSU, když jí moderátor ARD Jörg Schönenborn krátce po zveřejnění prvních odhadů předal slovo. "Jsme zvědaví na reakce," vybídl kolegyni.

"Opravdu to řekla?" ptali se jen o několik vteřin později uživatelé Twitteru, kteří nechtěli věřit svým uším.

Bavorská stanice Bayerischer Rundfunk, která je součástí veřejnoprávní ARD, sama nahrála příslušnou sekvenci na YouTube a o nejveselejším okamžiku nedělního večera nebylo sporu.

"Reportérka ARD svými 'euforickými erekcemi' nechtěně popsala citové rozpoložení CSU," komentoval příhodu jeden z uživatelů Twitteru.

Reklama

Výběr článků

Načítám