Hlavní obsah

Bývalý rugbista připravil neskutečně dojemnou žádost o ruku

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prstýnek na dně skleničky šampaňského? Žádost o ruku na místě prvního setkání? A nebo snad pokleknutí před naplněným stadiónem a tisícemi zvídavých očí? Ne, ani jedno. Osmadvacetiletý Brit Garth Chamberlain strávil několik týdnů přípravami opravdu výjimečné žádosti o ruku, na kterou jeho nastávající Tess Montgomeryová nikdy nezapomene.

Dokonale vymyšlená žádost o ruku

 
Článek

Bývalý hráč rugby se rozhodl požádat svou partnerku o ruku na romantickém italském ostrově Favigana. To by ovšem samo o sobě nestačilo - ne jemu. S pomocí modellingové agentury své přítelkyně, její rodiny a hotelového personálu utajil žádost o ruku až do poslední možné chvíle a učinil tento moment opravdu speciálním.

Chamberlain zařídil, že byla jeho přítelkyně pozvána od modelingové agentury na falešné focení v luxusním hotelu na ostrově Favigana, aby neměla nejmenší tušení, že se tam na ní něco chystá. Sám na ostrov přiletěl, aby tam zajistil a připravil krásný stůl na hotelové terase s krásným výhledem na západ slunce.

Když dorazila Tess Montgomeryová do hotelu, personál jí oznámil, že se setká s týmem, který se bude starat o její focení při večeři. Po krátkém odpočinku na pokoji se tak dostavila ke stolu, kde jí pracovnice hotelu předala iPad. Na něm byla nahraná speciální video zpráva od jejího partnera.

Bývalý rugbista připravil krátké video, na kterém byl sestřih toho nejkrásnějšího, co spolu za tři roky prožili. Video ženě také odhalilo, jak odcestoval za jejími rodiči do Švédska, aby požádal jejího otce o její ruku. Když video skončilo a ona byla dojetím v slzách, vyskočil ze svého úkrytu a poklekl...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám