Hlavní obsah

Matky se popraly na školní besídce

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

St. Cloud

Nečekaný spád nabrala minulý pátek besídka na floridské základní škole v St. Cloud. Zatímco se děti na pódiu snažily rodičům ukázat, co se během školního roku naučily, dvě matky se do sebe pustily hlava nehlava. Obě nakonec dostaly zákaz účastnit se dalších školních vystoupení, informoval server huffingtonpost.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Matky si na školní besídce vjely do vlasů

 
Článek

Devětatřicetiletá Latisha Jamesová a sedmadvacetiletá Jessica Tylerová se přišly podívat do školy na své ratolesti. Jamesová přitom podle informací televizní stanice WKMG-TV stála v popředí a vystoupení své dcery natáčela. Tylerová, která seděla o kus dál za ní, ji přišla požádat, aby si sedla a ostatní viděli. Ta však na její výzvu nereagovala.

Tylerová, která se mezitím vrátila na své místo, se tedy ke stojící ženě vydala znovu. Přitom prý schválně strčila do mladší dcery Jamesové, která stála v davu. Tylerová ale tvrdí, že do ní vrazila omylem.

To už však oběma aktérkám povolily nervy a začaly na sebe křičet a strkat se. Mladší z nich nakonec zavolala na tísňovou linku. Jamesová, která podle policie incident vyvolala tím, že Tylerovou škrtila, byla zadržena za fyzické napadení.

Zatčení ale stále hrozí i druhé ženě, pokud státní zástupce rozhodne, že i ona svou protivnici napadla. Ani jedna se už nesmí účastnit dalších školních akcí, Tylerová tak každopádně přijde o zakončovací ceremoniál jejího druhého dítěte, které chodí do páté třídy ve stejné škole.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám