Hlavní obsah

Dva blázni hráli hru na kuře. Kdo uhne dřív, oni nebo nákladní vlak?

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američané tuto nebezpečnou hru nazývají game of chicken, neboli hra na kuře. Zpravidla se hraje s auty. Dva řidiči se rozjedou proti sobě v plné rychlosti, ten, kdo uhne jako první, je kuře - srab. Dva muži z Indie tuto hru ovšem posunuli na ještě nebezpečnější úroveň.

Vlak v Indii málem srazil dva mladíkyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Dva mladí Indové se rozhodli pro trošku adrenalinové zábavy. Našli si tedy nejbližší vlakový most, pod nímž protéká řeka, a šli na věc. Sedli si na most a v naprostém klidu si povídali a čekali na vlak.

Když se vlak blížil, začal varovně houkat, aby na sebe upozornil a mladíky donutil opustit kolejiště. Strojvedoucí nemohl tušit, že mladí Indové právě na vlak čekají a mají v plánu ho k sobě nechat dojet až na smrtelné minimum.

Během několika sekund byl vlak na mostě, mladíci již stáli v pozoru a čekali na moment, který je bude dělit mezi životem a smrtí. Naštěstí stihli skočit z mostu do řeky ve chvíli, kdy je od vlaku dělilo několik desítek centimetrů.

I přes svou pravděpodobně nepříliš vysokou inteligenci hloupý nápad na zvednutí adrenalinu přežili. Jak ale ukazuje video, které se na internetu objevilo před pár dny, uhnuli jako první - a „hru na kuře“ tedy prohráli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám