Hlavní obsah

Řidič autobusu demoluje auta, která mu dělají myšky. Trest se mu vyhýbá

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zelenograd

Každého jistě rozčilují řidiči, kteří tzv. myškami ohrožují ostatní. Většině nezbývá než si ulevit peprným slovem. Ruský řidič autobusu Alexej Volkov na to jde jinak. Bezohledným řidičům neuhýbá, naopak do nich cíleně bourá. Na svém kontě už má více než sto dopravních nehod a chlubí se tím, že pokud případ došel až k soudu, vždy odešel bez trestu.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu bourá do vozidel, která mu dělají myškyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Volkov už byl unaven řidiči, kteří před ním schválně brzdili a z následné nehody se snažili získat plnění od pojišťovny. V roce 2007 si proto pořídil palubní kameru, aby si mohl vše nahrávat, a mít tak důkaz pro policii.

Od té doby už nahrál více než sto nehod. Jeho pasažéři, které vozí po Zelenogradu, si na jeho chování nestěžují. Žádný z nich navíc nebyl při jeho karambolech zraněn. V rozhovoru pro místní zpravodajský portál uvedl, že nehody nevadí ani jeho nadřízeným. Pokud je nezaviní on, tak je neřeší.

Volkov videa svých nehod zveřejňuje na internetu, v Rusku je tak celkem známý. Lidé mají často podobné zkušenosti, proto se většinou staví na jeho stranu. Ruské silnice jsou totiž jedny z nejnebezpečnějších v Evropě, a tak je Volkov, který se s bezohlednými řidiči vypořádává po svém, brán jako hrdina.

Anketa

Schvalujete jednání ruského řidiče autobusu?
Ano
90,8 %
Ne
8,2 %
Nevím
1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 20529 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám