Hlavní obsah

Eskalátor nečekaně změnil směr jízdy, z cestujících se staly komické figurky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Jersey

Situace, při které eskalátor náhle změní směr jízdy, může být velmi nebezpečná. V pondělí ve stanici Exchange Place v americkém New Jersey ale nabrala komický rozměr. Nahoru jedoucí eskalátor z ničeho nic změnil směr, cestující na to ovšem nezareagovali a křečovitě se snažili pokračovat směrem nahoru. Svou zoufalou snahu vzdali až po necelé půlminutě.

BEZ KOMENTÁŘE: Eskalátor plný lidí najednou změnil směr jízdy

 
Článek

Eskalátor se ze zatím neznámého důvodu porouchal v ranní dopravní špičce, bylo na něm tedy hodně cestujících. Ti akčnější z nich neváhali a rychle vylezli na nepohyblivý dělící pás. Většina ale zůstala na schodech a křičela, ať lidé dole schody zastaví.

To se nakonec po několika desítkách vteřin podařilo. Ve stanici byla náhodou přítomna policejní hlídka, která okamžitě uklidňovala situaci. Nikdo se naštěstí vážně nezranil, pouze tři cestující byli převezeni do nemocnice s pohmožděninami. Další dva vyvázli s několika odřeninami.

Komfort přepravy je ve stanici od nehody značně snížen, dva ze tří eskalátorů byly až do odvolání uzavřeny, a tak dochází k tlačenicím. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám