Hlavní obsah

Nudnou politickou debatu v Srbsku oživila černá kočka

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bělehrad

V srbské politické talk show nechtěně ukázali návod, jak oživit nezáživnou debatu o ekonomických tématech. Když hosté diskutovali o finanční krizi, která zemi aktuálně trápí, z ničeho nic studiem proběhla kočka. Nikdo netuší, jak se dostala dovnitř, nálada ve studiu se však výrazně zlepšila.

BEZ KOMENTÁŘE: Černá kočka přerušila politickou debatu v srbské televizi

 
Článek

Zatímco hosté se celému incidentu smáli, zkušenou moderátorku Olju Bećkovičovou kočka mírně zaskočila. Po chvíli však normálně pokračovala ve zpovídání hostů, náhle však v mnohem veselejší náladě.

„Nevíme, jak se kočka dostala dovnitř a odkud se vlastně vůbec vzala. Nebylo to sehrané,“ uvedl později tiskový mluvčí televizní stanice.

Zabezpečení některých televizních studií evidentně nedosahuje zrovna valné úrovně, zvířecí narušitelé se totiž objevují často. Někdy ve studiu dokonce způsobí pořádný zmatek, jako například netopýr při zprávách v kanadské televizi. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Do televizního studia vletěl při vysílání netopýr

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám