Hlavní obsah

Mladík se stal trosečníkem na kruhovém objezdu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cambridge

Bývalý student filmového umění Rob Thomson je v anglickém Cambridge známou postavou. Spolu se svými přáteli totiž ve slavném univerzitním městě natáčí videa, která jsou inspirovaná hollywoodskými trháky. Mezi jeho poslední výtvory patří předělávka filmu Trosečník.

BEZ KOMENTÁŘE: Uprostřed kruhového objezdu se utábořil trosečník

 
Článek

Rob Thomson ve své verzi přesně imituje Toma Hankse. Předstírá, že je ztracen, rozbíjí kokos, sbírá dřevo na oheň a sedí vedle míče s namalovanou lidskou tváří. To všechno odpovídá americkému snímku. Rozdíl je pouze v lokaci, kterou je v anglickém případě zatravněný kruhový objezd. Krátké video pokračuje scénou z vodního kanálu, kde mladý filmař skáče z loďky a snaží se zachránit svého přítele Wilsona.

"Myslel jsem si, že nápad s člověkem uvězněným na kruhovém objezdu bude velmi vtipný. Celé jsem si to užil a při závěrečné scéně s Wilsonem jsem dokonce sklidil potlesk od přihlížejících," řekl 23letý šprýmař.

"Při natáčení nás lidé buď považují za blázny a odejdou nebo se začnou dívat a nakonec si to užijí. Nápadů máme s kamarády ještě hodně, takže ve tvorbě budeme pokračovat," dodal Angličan.

Úspěch přišel již dříve

Dosud nejúspěšnějším počinem nadšených tvůrců je parodie Temného rytíře. Rob Thomson v klipu běhá v ulicích Cambridge s kartonovou maketou Batmanovy motorky a svým hlasem napodobuje zvuk motoru. Okamžitě tak vzbuzuje smích mezi kolemjdoucími.

Na konci videa si amatérský herec utahuje z Batmanova často kritizovaného hrdelního hlasu. Po příjezdu k okénku fastfoodu se ani nesnaží o artikulaci a vydává pouze nesrozumitelné zvuky. Toto video shlédl více než jeden milión diváků.

nic

Reklama

Výběr článků

Načítám