Hlavní obsah

Na tříletou dívku se převrátil autobus, vyvázla jen s modřinami

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Laj-jang

O obrovském štěstí může mluvit tříletá čínská holčička z města Laj-jang, kterou srazil a následně pod sebou uvěznil autobus. Z hrozivě vypadající nehody si však odnesla pouze několik pohmožděnin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tříletá holčička uvízla pod neovladatelným autobusem, nic se jí nestaloVideo: Reuters

 
Článek

Podle přítomných svědků se řidič autobusu na poslední chvíli vyhýbal protijedoucímu autu a při tomto manévru vyjel na chodník. Po něm projížděla malá holčička na kole. Autobus vyjel mimo chodník na nezpevněný terén a holčičku přimáčkl pod svou přední částí.

Měkkost terénu byla nejspíše tím, co holčičku zachránilo. Váha autobusu se totiž rozložila na okolní povrch a nikoliv na tělo uvězněného dítěte. Holčička byla dokonce při vědomí a komunikovala s přivolanými hasiči.

Ti se nejprve snažili nadzvednout autobus pomocí heveru, ale to se jim kvůli propadům zeminy nedařilo. Rozhodli se proto holčičku zpod autobusu vyhrabat, což se jim povedlo během několika minut, a mohli jí tak předat záchranářům. Po převozu do místní nemocnice a následných důkladných vyšetřeních lékaři konstatovali, že malé děvčátko neutrpělo žádná vážná zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám