Hlavní obsah

Auto vyletělo ze silnice a skončilo v kotrmelcích. Posádka odešla po svých

Novinky, Jakub Kynčl

Závodní dvojice Jeremy Foley a Yuri Kouznetsov má obrovské štěstí, že rallye v americkém Coloradu nebyla jejich poslední. Foley nezvládl řízení a v levotočivé zatáčce vyletěl z vozovky. Auto se při pádu ze svahu ve vysoké rychlosti několikrát převrátilo. Děsivá nehoda však skončila malým zázrakem; ani jeden z mužů neutrpěl vážná zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž v autě sjel z útesu, z hrozivě vypadající nehody vyvázl bez zranění

 
Článek

Foley vjel do zatáčky příliš vysokou rychlostí, ztratil nad vozem kontrolu a ten na šestnácté míli coloradského závodu doslova vylétl z vozovky. Závodní Mitsubishi Evo 8 skončilo po kotrmelcích zcela na padrť. Jeho posádka však překvapivě ne.

Oba muži byli po nehodě letecky přemístěni do přilehlé nemocnice, aby prošli sérií zdravotních vyšetření. Zanedlouho byli však oba propuštěni. Foley uvedl, že si odnesl z nehody několik škrábanců. A ačkoliv místní média spekulovala, že si zlomil nohu, následné zprávy hovořily o tom, že řidič i navigátor přečkali nehodu bez vážnějších zranění.

"Měl jsem za to, že už jsem to tu psal, ale já i Yuri jsme v pořádku. Jsem trochu potlučený, ale nic vážného. Díky všem za úžasnou podporu. Je to krásný pocit cítit se tak milován," napsal Foley na svůj Facebook.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám