Hlavní obsah

Svůdná zpěvačka se léta bojí opustit domov, přesto vydala první singl

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malvern

Je možné stát se světovou hudební hvězdou, a přitom neopustit svůj domov? V době internetu ano a 21letá Britka Jemma Pixie Hixonová je toho názorným příkladem. Kvůli úzkostné poruše zvané agorafobie už více než tři roky nepřekročila hranice svého domu, přesto má milióny fanoušků a nyní vydala dokonce i svůj první singl.

První singl sexy Britky, která už tři roky nevychází z domu

 
Článek

Navzdory strachu z veřejných prostor a míst, kde by se jí nemuselo dostat rychlé pomoci, 21letá Hixonová opravdu skvěle rozjíždí svou kariéru. Ve Velké Británii o ní sice ví málokdo, ale ve východní Asii a zejména v Číně přibývají její fanoušci geometrickou řadou.

Vděčí za to internetu, kam může vkládat své coververze nejznámějších hitů, které nahrává v domácím provizorním studiu v anglickém Malvernu, kde žije s rodiči.

Více než 12 miliónů diváků, které ovšem neuchvátil pouze její zpěv, ale především také vzhled, ji nakonec přesvědčilo, že by měla vydat vlastní singl. To se jí také v minulém týdnu povedlo. Jmenuje se „Never Let Go“ a všechny vokály na něm nahrála sama Jemma. S instrumentální složkou jí pak pomohl DJ 5parks.

Jemma Pixie Hixonová: Asleep

„Bylo by úžasné, kdyby si lidé koupili můj single. Má naději na úspěch, je tedy na všech, kteří mě podporují, aby se singlu dařilo co nejlépe. Byla by to velká pocta a doufám, že by to inspirovalo i další agorafobiky. Nikdo se nemusí vzdávat nebo si nechat překazit vlastní sny,“ uvedla pro zpravodajský server Malvern Gazett nadějná zpěvačka s vizáží panenky Barbie.

Rady odborníků zatím nepomáhají

Jakkoli to ale vypadá, že by její singl mohl zejména v asijských zemích uspět, úzkostného strachu se Hixonová v nejbližší době asi hned tak nezbaví. První známky agorafobie se u ní začaly projevovat už v šesti letech a v šestnácti se to začalo výrazně zhoršovat. Naposledy pak opustila Jemma branku domu před více než třemi roky. Navštívila desítky psychologů a terapeutů, ale nikomu se nepodařilo její problém odbourat.

„Když mám záchvat, nedostává se mi dechu a cítím, jako by mi mělo srdce explodovat. Doslova mám pocit, jako bych měla zemřít. Hudba je ale věc, která mi pomáhá utéct od reality. Zpívám od dob, kam až moje paměť sahá. Zpěv je něco, co mě drží nad vodou,“ přiznala Hixonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám