Hlavní obsah

Řidiče na benzínce málem smetla srážka náklaďáku s autobusem

– Orenburg
Novinky, Markéta Klánská

Řidič malého nákladního auta se může od minulého týdne považovat za opravdového šťastlivce. Když ve středu tankoval u benzínové pumpy v ruském Orenburgu, kousek od něj se srazil autobus s nákladním vozem tak, že se řítily přímo na něj. Přesto se mu havarované vozy jako zázrakem vyhnuly.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidiče na benzínce jen o vlásek minula dopravní nehoda

 
Článek

Video, které v prvním červencovém týdnu pořídila kamera na předním skle autobusu, ukazuje, jak řidič náklaďáku Kamaz při odbočování k pumpě nedal autobusu, který jel po hlavní silnici, přednost. Zapříčinil tak dopravní nehodu, při které obě vozidla skončila v sobě a řítila se přímo na čerpací stojan, kde v tu chvíli stál člověk.

Naštěstí se mu ale nic nestalo, protože kolem stála osobní auta, která náraz schytala za něj. Do nehody tak bylo zapojeno minimálně pět vozidel.

Hlavní ale je, že podle dostupných informací nikdo neutrpěl žádná vážná zranění. Lékařskou pomoc vyhledala pouze 62letá žena, která byla mezi 30 cestujícími v autobuse.

Ne všichni ale mají na ruských silnicích takové štěstí. Ročně se na nich při nehodách zraní více než 250 000 lidí, přičemž počet úmrtí je v současné době nejvyšší v Evropě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám