Hlavní obsah

Muže štvaly reklamní telefonáty. Zajímavě si upravil jméno, a má pokoj

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leicester

Devětačtyřicetiletý Brit Tim Price z Leicesteru byl natolik znechucen reklamními telefonáty a lidmi, kteří mu neustále něco nabízeli, že se rozhodl je jednou provždy odradit. Místo toho, aby si vyměnil telefonní číslo, rozhodl se změnit si vlastní jméno tak, aby bylo pro otravné prodejce nevyslovitelné a oni mu raději vůbec nevolali.

Foto: Profimedia.cz

Reklamní telefonáty rozčilovaly muže natolik, že si změnil své jméno.

Článek

Tim Price si změnil jméno na Tim P-P-P-P-P-P-P-P-P-Price a tvrdí, že teď už lidé zapřemýšlí dvakrát, zda ho budou vůbec telefonicky kontaktovat.

"Vyslovuje se to Tim Pí-pí-pí-pí-pí-pí-pí-pí-pí-price. Udělal jsem to, abych odradil všechny, kteří mi volají za účelem toho vnutit mi nějaký produkt, který vůbec nechci. Musím být asi na nějakém kouzelném seznamu, který obvolávají," uvedl 49letý muž se smyslem pro humor.

"Mojí teorií je, že když uvidí ti operátoři mé jméno na svém seznamu k zavolání, pomyslí si: 'Kašlu na to, nejsem schopný ani vyslovit jeho jméno, tak mu nebudu volat'," věří Tim, který ohledně změny svého jména nemá žádné výčitky a sám sebe označuje jako Tim "10p" Price.

Těší se na cesty

"Většina lidí, kterým jsem o tom řekl, se upřímně zasmála. Když jsem volal pracovnici HSBC, mé banky, tak se z toho úplně orosila. Myslím, že to je docela vtipné," řekl Tim, kterého změna jména společně s výměnou osobních průkazů vyšla v přepočtu asi na tři tisíce korun.

"Těším se, až zamířím někam do zahraničí. To jméno asi zdvihne několika lidem obočí. Zabralo to docela dlouho vše zařídit, ale nelituji toho. Jen doufám, že to jméno bude na ty lidi působit jako repelent a naopak ke mně bude přitahovat lidi se smyslem pro humor," dodal P-P-P-P-P-P-P-P-P-Price.

Reklama

Výběr článků

Načítám