Hlavní obsah

Policista služebním vozem přerazil na chodníku pět sloupků

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norwich

Muži zákona by měli jít příkladem, zvláště pokud jsou ve službě. Bizarní nehoda v britském městě Norwich ovšem ukazuje, že se to nemusí vždy podařit. Policista tam na zcela přehledném úseku silnice najednou ztratil kontrolu nad služebním vozem a najel přímo na kovové sloupky na chodníku. Vše nasvědčuje tomu, že usnul.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista naboural se služebním vozem do sloupků na chodníku

 
Článek

Policie z hrabství Norfolk spekulace, že policista usnul za volantem, odmítla komentovat. Toto vysvětlení je ale nasnadě zvláště proto, že k nehodě došlo krátce před čtvrtou hodinou ráno.

Na záběrech z bezpečnostní kamery restaurace, před kterou se incident odehrál, je vidět, jak policejní auto z ničeho nic sjelo ze silnice a než se zastavilo, zničilo pět sloupků. Asi o půl minuty později policista z auta v pořádku vylezl, aby se podíval na škody, které způsobil.

"Bylo štěstí, že to nedopadlo hůř. Policejní auto mohlo klidně narazit do jiného auta," uvedla majitelka restaurace Anthea Cawdronová, která video pod názvem "spící policista" nahrála na internet.

Nikoho nepronásledoval, majáček měl vypnutý

"Bydlím v bytě s výhledem na most a ten šílený hluk mě probudil. Nejdřív jsem si myslel, že někdo skáče z mostu na stolky v restauraci pod ním. Pak jsem se ale podíval z okna a viděl, že to bylo policejní auto,“ popsal incident 57letý muž, který nechtěl být jmenován.

"Okamžitě mě napadlo, že usnul za volantem. Odpovídala by tomu hodina, kdy se to stalo, i fakt, že mu trvalo 30 vteřin, než vylezl z auta. Rozhodně nikoho nehonil a neměl ani zapnutý modrý majáček. Navíc je to bezpečný úsek silnice," řekl svědek.

Policie z Norfolku případ odmítla komentovat, mluvčí pouze stručně sdělil: "Policejní auto narazilo do sloupků v ulici Wensum Street kolem 3:45 ráno v úterý 29. května. Okolnosti nehody se vyšetřují."

Reklama

Výběr článků

Načítám