Hlavní obsah

Lidé potřebují trochu radosti, řekli si a vymysleli automat, který vydá nápoj za obejmutí

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Singapur

Společnost Coca-Cola rozjela v Singapuru tzv. kampaň otevřeného štěstí, jejíž součásti je vskutku zajímavý nápad. Automat na nápoje, který vám vydá nápoj zdarma. Tedy téměř zdarma, musíte jej pořádně a pevně obejmout.

Automat vydává nápoje až po obejmutí

 
Článek

Singapur byl vybrán kvůli mentalitě místních lidí. Veřejné projevy náklonnosti jsou zde méně časté, avšak mezi mladými lidmi jsou na vzestupu. Proto se jeden takovýto „objímací automat“ objevil na Singapurské národní univerzitě, a to v utajení přes noc.

O to víc byli mladí Singapurci překvapeni, když na školním pozemku objevili velký automat na nealkoholické nápoje, který měl uprostřed místo loga společnosti velký nápis „obejmi mě.“ Ještě větším překvapením pro ně bylo, když po láskyplném objetí vydal nápoj zdarma.

Akce se setkala s velkým úspěchem. "Naší strategií bylo poskytnout mladým lidem tímto způsobem malou dávku štěstí a myslíme, že se nám to povedlo," řekl zástupce firmy Leonardo O´Grady. Podle něj je více než pravděpodobné, že se podobné automaty brzy objeví po celé Asii.

Reklama

Výběr článků

Načítám