Hlavní obsah

Běsnící žena vrazila autem přímo do bowlingu, chtěla se pomstít expříteli

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horwich

Jednatřicetiletá Claire Holleyová z Velké Británie odchod svého přítele příliš nezvládla. Opila se a jeho autem vrazila do budovy bowlingu, kde pracoval. Zastavila se přímo o recepci, jak je vidět i na záběrech bezpečnostních kamer, které byly v tomto týdnu zveřejněny.

BEZ KOMENTÁŘE: Zhrzená žena se po rozchodu pomstila svému bývalému příteli

 
Článek

Davy Jones se s Holleyovou, se kterou mají společně jedno dítě, po hádce rozešel a změnil si status na svém internetovém profilu na nezadaný. Nepochybně ho však ani ve snu nenapadlo, co bude následovat.

Matka tří dětí nevydržela s nervy. Když 25. ledna nezapůsobilo doprošování se přes textovky, vypila půl lahve vína a několik velkých vodek a rozhodla se jednat. V rychlosti vrazila Jonesovým fordem přímo do podniku Hollywood Bowl v Horwichi nedaleko Manchesteru.

Pomsta nebyla sladká ale drahá

Jedenatřicetiletá žena přiznala, že řídila nebezpečně, že před jízdou požila alkohol a ještě napadla dva policisty, kteří sice nebyli ve službě, ale snažili se situaci dostat pod kontrolu.

Zhrzená Holleyová nebrala žádné ohledy na to, že mohla někoho vážně zranit nebo dokonce zabít. Její hysterická scéna, při které podle deníku Daily Mail způsobila škody na majetku ve výši 14 000 liber (421 000 korun), ji tedy přišla opravdu draho.

Soud jí tuto středu přiřkl devět měsíců odnětí svobody s podmíněným odkladem výkonu trestu ve výši dvou let, během kterých bude vykonávat veřejně prospěšné práce. Dále přijde na 18 měsíců o řidičský průkaz a ještě si vysloužila čtyřměsíční zákaz vycházení po večerce, tedy mezi osmou večerní a sedmou ranní.

Mohlo to dopadnout tragicky

„Měla až neuvěřitelné štěstí, že svým extrémně nebezpečným řízením nikomu nezpůsobila vážná zranění. Najela s autem do veřejných prostor bowlingu bez sebemenšího zájmu o to, co nebo koho by mohla smést z cesty. Její čin mohl mít otřesné následky,“ uvedl pro televizi Sky News vrchní žalobce Nazir Afzal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám