Hlavní obsah

Na oficiální akci v Kazachstánu zazněl místo hymny hit Rickyho Martina

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kostanaj

Oficiální zahájení již šestého lyžařského festivalu v Kostanajské oblasti v Kazachstánu se na okamžik změnilo ve frašku. Místo, aby zahrála národní hymna, ozvala se písnička Rickyho Martina „Livin 'la Vida Loca“.

V Kazachstánu zahráli na oficiálním ceremoniálu skladbu Rickyho Martina místo hymny

 
Článek

Starosta města Kostanaj popřál všem účastníkům akce Zdravé lyžování 2012 úspěch, zdraví, dobré starty a vítězství. Poté se zpoza záběru ozval mužský hlas, který vybídl přítomné, aby se otočili k vlajce Kazachstánu a hrdě si poslechli hymnu.

Ostuda nezůstala bez povšimnutí

Následovalo ovšem velké překvapení. Z ampliónu se ozval jeden z největších hitů portorického zpěváka známého pod pseudonymem Ricky Martin. Zatímco někteří nedokázali zamaskovat úlek, jiní, jako například starosta Saduakasov, nehnuli ani brvou a čekali s rukou na srdci, dokud nezačne hrát hymna.

Ta se také po několika vteřinách ozvala.

Zpráva o trapném okamžiku také prošla mnoha regionálními deníky a převzala ji například i ruská informační agentura RIA Novosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám