Hlavní obsah

V živém vstupu o cenách benzínu se za reportérkou srazila dvě auta

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Živé televizní vstupy jsou nevyzpytatelné, jen těžko se dá totiž odhadnout, co se bude za reportéry dít. Adrienne Pedersenová z floridské televize například musela zvládnout situaci, kdy za jejími zády došlo k dopravní nehodě. Ve středu krátce po šesté hodině ráno u čerpací stanice v Tampě mluvila o vysokých cenách benzínu, když se ozvala rána.

BEZ KOMENTÁŘE: Za reportérkou se v živém vstupu srazila dvě auta

 
Článek

Z ulice West Kennedy Boulevard vyjelo osobní auto ve stejnou chvíli jako taxík z ulice South Howard Avenue. Srážka byla nevyhnutelná. Ozvala se rána, taxi se otočilo kolem své osy a druhé auto odhodil náraz mimo záběr.

Reportérka situaci zvládla profesionálně a nenechala se vykolejit. Ačkoli byla rána hlasitá, Pedersenová téměř ani nemrkla a pokračovala v živém vstupu. Teprve v reakci na moderátorku ze studia se otočila a rychle se podívala, zda jsou oba řidiči v pořádku.

„Pravděpodobně je šokovaly ceny benzínu,“ vtipně poznamenala ze studia Gayle Guyardová, aby tak navázala na původní téma vysílání.

Žádná vážná zranění

Řidiči na sebe ale nechtěně strhli pozornost, a tak ceny benzínu musely na okamžik ustoupit do pozadí.

„Slyšela jsem ránu, ale neměla jsem tušení, co se stalo. Když jsem to zjistila, chtěla jsem jen zmizet z vysílání, abychom se mohli podívat, zda jsou všichni ok,“ uvedla později Pedersenová.

Nikomu se naštěstí nic vážného nestalo. Pouze jeden z řidičů utrpěl lehká zranění a musel být ošetřen v nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám