Hlavní obsah

Šok 15leté dívky: uviděla v televizi polonahou matku v kleci a otce jako Batmana

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnichov

Nejmenovaná 15letá dívka utrpěla šok svého života, když v televizním dokumentu německé stanice RTL o módě swingers, uviděla své rodiče. Matka oděná do podvazků se nacházela v kleci a její otec dováděl v kostýmu Batmana s erotickou pomůckou v ruce. Televize zapomněla páru rozrastrovat obličeje.

Foto: Profimedia.cz

Záběry ze swingers klubu rodiče před dcerou pořádně ztrapnily. (Ilustrační foto)

Článek

Německý pár po trapném zjištění okamžitě zkusil zažalovat televizi RTL o obrovské odškodné za velikou újmu, včetně emoční újmy, kterou měla utrpět jejich dcera. Soud však přiřkl každému v přepočtu jen asi čtyři tisíce korun.

"Rozumím vašim pocitům a nechtěl bych být ve vaší kůži," řekl mimo jiné předseda mnichovského soudu, který případ posuzoval. Jejich žádost o obří kompenzaci nicméně odmítl s tím, že do klubu šli dobrovolně a věděli, že jsou filmováni.

Pár před soudem odporoval, že jim produkce RTL slíbila, že budou jejich obličeje digitálně rozmazány. Produkční firma uznala, že tento slib účastníkům večírku opravdu dala, ale zaměstnanci na to "jednoduše zapomněli".

Soudce oznámil, že pokud se bude chtít pár proti rozsudku odvolat, bude muset být k soudu povolána i dcera, aby bylo možné posoudit, zda skutečně utrpěla emocionální újmu. Pár nakonec rozsudek a drobné odškodné přijal a vzdal se možnosti odvolání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám