Hlavní obsah

Policie honila ozbrojence, vyklubal se z něj bojovník se zombie

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Woking

Obyvatele anglického Wokingu tuto středu odpoledne překvapila nevídaná policejní akce. Několik policejních vozů uzavřelo část městského centra a všude se hemžili ozbrojení muži zákona. Pozdvižení způsobil student, který s umělou pistolkou v ruce natáčel film o zombie.

BEZ KOMENTÁŘE: Kvůli filmaři s umělou pistolí policie uzavřela část městaVideo: MUFC1963

 
Článek

Školní filmový projekt studentů z anglického Wokingu nabral zcela jiný směr, když jeden z přihlížejících lidí zavolal policii v domnění, že se stal svědkem ozbrojeného přepadení. Policie na tísňové volání okamžitě zareagovala.

Do akce vyjelo několik policejních vozů, které uzavřely třídu High Street i přilehlé ulice. Strážníci pak honili údajného ozbrojeného muže, ze kterého se nakonec vyklubal student s hračkou v ruce.

Důrazné napomenutí

„Kolem 12:30 jsme obdrželi hlášení, že po ulici High Street pobíhá muž s něčím, co vypadá jako zbraň. Na základě této zprávy o podezřelé aktivitě policisté uzavřeli centrum Wokingu,“ uvedl mluvčí policie v hrabství Surrey.

„Velmi rychle ale zjistili, že se jedná o studenta, který je členem celé skupiny. Mladí filmaři dostali důrazné napomenutí,“ dodal mluvčí s tím, že mladíci udělali chybu, když o natáčení filmu neinformovali ani místní úřady, ani policii.

Vtipná scéna

„Bylo by to vtipné, kdyby to nezpůsobilo v centru města takový rozruch. Skupinka mladých lidí pobíhala kolem a natáčela film. Jeden z nich měl hračku ve tvaru zbraně  a neustále vykukoval z opuštěné budovy a střílel po zombie,“ uvedl pro deník The Daily Telegraph 31letý Greg Abbott, jeden z místních obyvatel.

Reklama

Výběr článků

Načítám