Hlavní obsah

Objednal si na pokoj prostitutku, uspokojit ho přijela dcera

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bulawayo

Příběh, jaký byste nevymysleli, se odehrál v zimbabwském městě Bulawayo. Titus Ncube si tam na hotelový pokoj objednal společnici. Jeho těšení však dramaticky zkazil fakt, že místo očekávané smyslné ženy dorazila jeho vlastní dcera.

Foto: Profimedia.cz

Prostitucí se živí v Zimbabwe relativně velké procento žen. Ilustrační foto

Článek

Ncube, ženatý otec tří dětí, bezprostředně po spatření své dcery omdlel. Jeho dvacetiletá ratolest v šoku okamžitě v slzách utekla. Muž z města Bulawayo následně uvedl, že měl v manželství velké problémy a rozhodl se pronajmout si pokoj v místním hotelu a objednat si na něj prostitutku.

"Lituji toho, co jsem udělal. Mluvil jsem už se svou ženou i s dcerou a omluvil se jim za své jednání. Chci, aby rodina fungovala. Má dcera již s tou činností přestala a příští rok se vrátí do školy. Samozřejmě, že konec našich manželských potíží nenastane ze dne na den, ale máme sociálního poradce, který nám s překonáváním obtížného období pomáhá," uvedl Ncube.

"Pokud by nebylo mých dětí, tak bych se s ním rozvedla už před delší dobou. Vzhledem k traumatu, který způsobuje rozvod dětem, jsem se rozhodla, že s ním zůstanu," okomentovala smutný příběh Titova manželka Rosemary.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám