Hlavní obsah

Američan prohrabal tuny odpadu, aby našel vyhozený snubní prsten

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Brian McGuinn prohrabal na skládce ve floridském Margate tisíce tun odpadků. A našel snubní prsten s diamantem za 190 tisíc. Čtyřiatřicetiletý finančník však tvrdí, že nešlo o náhodu. Do nechutné a neskutečně náročné práce se pustil záměrně poté, co sám vyhodil do odpadu snubní prsten své těhotné manželky.

Foto: Profimedia.cz

Američan už ani nevěřil, že ztracený diamantový prsten znovu najde. Nakonec ho ale své ženě našel. Ilustrační foto

Článek

Když se o vyhození prstenu Brianova manželka Anna dozvěděla, málem potratila. Brian jí ale slíbil, že prsten dostane zpět, a své odhodlání byl schopen proměnit v úspěšnou akci. Brian pracuje jako finanční poradce a jeho kolegové prý nechtěli věřit, že se skutečně bude hrabat v tunách odpadu. On si ale oblékl speciální oděv, který ho chránil před nebezpečnou nákazou, a tři metry vysokou hromadu odpadu začal procházet.

„Ten hnus si ani nedokážete představit. Bylo to naprosto nechutné. Páchlo to tak, že se to ani nedá popsat. Ten zápach byl šíleně odporný. Všechno nehygienické, co si dokážete představit, jsem musel projít několikrát,“ svěřil Brian poté, co našel pytel s odpadem ze svého domu, v němž byl prsten schován.

„Byl jsem neuvěřitelně nadšený, když můj ukazováček ucítil ten prsten. Bylo to jako vyhrát jackpot v loterii. Asi nejlepší zážitek mého života,“ dodal Brian.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám