Hlavní obsah

Prostitutka se v noci přeměnila v osla, tvrdí muž soudci

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvishavane

Osmadvacetiletý Sunday Moyo při nejnovějším slyšení případu ohledně podezření ze zoofilie všechny přítomné u zimbabwského soudu odboural. Prohlásil totiž, že si večer najal prostitutku, která se v průběhu noci změnila v osla. Podle svých slov se do osla vážně zamiloval. Informovala o tom tamější média.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Muž si stojí za tím, že se žena změnila v osla. Předtím ale trochu popíjel. Ilustrační foto

Článek

"Myslím si, že jsem také osel. Nevím, co se stalo poté, co jsem opustil bar. Vím však, že toho osla opravdu miluji," řekl podle deníku The Herald u soudu Moyo.

Mladý muž byl zatčen v neděli ve městě Zvishavane, necelých 300 kilometrů jižně od hlavního města Harare. Tvrdí, že zaplatil v přepočtu přes 400 korun za prostitutku a byl v pátek ráno vážně překvapen, když ho lidé v neděli ráno začali obviňovat z toho, že měl sex s oslem.

Moyo byl obviněn ze sodomie a zůstává za mřížemi. Soud nařídil muži sérii psychiatrických vyšetření a podle jejich výsledku poté rozhodne, informoval deník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám