Hlavní obsah

Jízda na horské dráze se návštěvníkům proměnila v peklo

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

C´po

Muž z města C´po v jihočínské provincii Šan-tung vzal v neděli svého syna na dobrodružnou projížďku. Když nasedli na horskou dráhu v místním zábavním parku, ani jeden z nich netušil, co je čeká. Hladká jízda to ale rozhodně nebyla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Číně se zasekla horská dráha, dva lidé uvízli hlavami dolůVideo: Reuters

 
Článek

Vozík horské dráhy se najednou z ničeho nic zastavil ve výšce asi 15 metrů nad zemí a otec se synem zůstali viset hlavou dolů, uvedla čínská televize CCTV.

Místní hasiči si na pomoc přivezli těžkou techniku. Kvůli rozmoklé půdě však nemohli zařízení použít. Po půlhodině marného snažení se tedy rozhodli pro jiné řešení. Zaseklý vozík horské dráhy uvolnili pomocí provazů, uvedla agentura Reuters.

Po dlouhé záchranné akci byli chlapec i jeho otec nakonec vysvobozeni. Čekala na ně ambulance, která je odvezla do nedaleké nemocnice na ošetření, uvedla čínská televize CCTV, aniž by zveřejnila jakoukoli informaci o jejich zdravotním stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám