Hlavní obsah

Noid zařizuje kšefty rodině: Ze švagrové dělá modelku, s bráchou nazpívá duet

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikant Václav Noid Bárta se umí o svojí rodinu postarat. Na křtu kalendáře své přítelkyně Elišky Bučkové se postaral o to, aby manželka jeho bratra Štěpána předváděla s vítězkami soutěže miss na módním mole. S bratrem Štěpánem, který pracuje jako barman, se zase na svém koncertě chystá zazpívat duet.

Článek

"Švagrová má s bráchou tři děti a je to krásná ženská. Tak co by nemohla předvádět," řekl Novinkám Vašek Noid Bárta na křtu kalendáře.

V rámci akce se konala módní přehlídka v čele s českými královnami krásy. Mezi nimi se objevila právě manželka Noidova bratra Štěpána Martina.

Na křtu také zazpíval Noid duet V horečkách se svojí přítelkyní Eliškou. "Byl to spontánní nápad, vystupovat s ním jako Eliška a Vašek na akcích není v plánu. I když rád bych Elišce nějaké věci napsal, zpívá nádherně," řekl s úsměvem Noid.

Duet plánuje Noid nazpívat také se svým bratrem Štěpánem, který pracuje jako barman. A není to poprvé, co bratrovi zařídil pěveckou příležitost. V minulosti ho již obsadil do svého muzikálu Němcová v divadle Ta Fantastika. "Zpíval černého myslivce a byl skvělý. Muziku máme v krvi doma všichni," říká Vašek.

Společný duet s bratrem poprvé představí 23. března v klubu Futurum, kde má první vystoupení se svojí novou kapelou s názvem Noid.

Reklama

Související články

Syn Karla Svobody udělal z Noida modela

Hudebník a skladatel Václav "Noid" Bárta si vyzkouší novou profesi. Syn zesnulého skladatele Karla Svobody Petr, ho přesvědčil, aby se stal modelem a tváří...

Rocker Noid si zahraje v Ulici

Rocker Václav Noid Bárta se nebojí žádné výzvy. Po svém filmovém debutu ve filmu Kajínek si zahraje i v nováckém seriálu Ulice. A není sám. S Bártou se...

Výběr článků

Načítám