Hlavní obsah

Miss Kolářová se vdala na Mauriciu, svatba byla ohrožena tropickou bouří

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Mauritius

Česká vicemiss ČR 2006 Bára Kolářová řekla 4. února na exotickém ostrově Mauricius "ano" dlouholetému příteli Přemyslu Vidovi. Svatební den byl ale ohrožen, protože na Mauriciu řádila tropická bouře.

Článek

Svatbu Bára s Přemkem připravovali skoro rok. Na Mauricius s nimi letělo asi dvacet svatebčanů z řad rodiny a přátel.

Den ale nezačal nejlépe. Rodina a hosté s napětím sledovali nejen přípravy, ale hlavně vývoj počasí, které kvůli tropické bouři nad Indickým oceánem slibovalo dramatický vývoj.

Večer před obřadem se bouře přehnala jihem ostrova a strhla s sebou část vegetace a vlny bahna zaplavily golfový resort. Ve svatební den české modelky se ale počasí umoudřilo.

Obřad nakonec proběhl bez větších komplikací přímo na pláži romantického hotelu Le Canonnier. Novomanželé Barbora a Přemysl si řekli své "ano" ve čtyři hodiny odpoledne místního času a přijali společné příjmení Vida.

Kromě zážitků spojených se začátkem společného života, poznávali oba novomanželé krásy exotického ostrova při výletech na lodi, autem i na motorce, ochutnali místní kuchyni, vyzkoušeli potápění a další atrakce, které ostrov nabízí.

Báře s přípravami pomáhala její blízká kamarádka Petra Gisske, která na ostrově žije a provozuje zde cestovní kancelář. Na svatbě byla přítomna také modelka Mirka Košťanová, popřát novomanželům dorazil mauricijský ministr pro cestovní ruch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám