Hlavní obsah

Naomi Campbellová nechala servírce spropitné 140 tisíc korun

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Topmodelka Naomi Campbellová, která se po módních molech prohání již neuvěřitelných pětadvacet let, dokázala, že se o ní nemusí psát jen v negativním smyslu vzhledem k její výbušné povaze. Když si v neděli večer vyrazila do londýnského podniku Whisky Mist spolu s herečkou Cameron Diazovou, jedné ze servírek vyjádřila svou spokojenost štědrým tuzérem pět tisíc liber (více než 140 tisíc korun).

Foto: Profimedia.cz

Naomi Campbellová a Cameron Diazová v Londýně na společném tahu

Článek

Čtyřicetiletá Campbellová je známá svými násilnickými aférami, kdy se nezdráhá kromě dotěrných fotografů zaútočit i na své řidiče či služebnou. Podle britského deníku Metro však nyní modelka předvedla i svou lepší tvář. Jako poděkování za příjemnou a ochotnou obsluhu dala šokované servírce velice velkorysou odměnu v přepočtu ve výši 140 tisíc korun.

„Ta servírka byla úplně v šoku. Nevěděla, co říct ani co si myslet. Byla naprosto ohromená a zmohla se jen na nesmělé poděkování,“ sdělil očitý svědek.

Campbellová tímto způsobem zřejmě chtěla naznačit vděčnost i omluvu za to, že když spolu s Diazovou popíjely šampaňské a vodku na tanečním parketu, trochu z drinků vylily i na zem. Servírka se bez jakéhokoli zdráhání o mokrou podlahu postarala a utřela ji.

Obě známé ženy jsou přítelkyněmi od té doby, co byly nedávno společně na dovolené spolu se svými partnery - Naominým Vladimirem Doroninem a Alexem Rodriguezem Cameron Diazové.

Reklama

Výběr článků

Načítám