Hlavní obsah

Modelka Němcová se zasnoubila s britským hercem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká modelka Petra Němcová se zasnoubila s britským hercem Jamiem Belmanem. Oznámil to v pátek internetový server Style věnující se světu módy. Němcová, která se s Belmanem seznámila před osmi měsíci, se s ním zasnoubila před vánočními svátky, které strávili oslavami s blízkými přáteli a příbuznými.

Foto: Profimedia.cz

Petra Němcová s britským hercem Jamiem Belmanem

Článek

Datum ani místo svatby známo není.

Jde již o druhé zásnuby jednatřicetileté české topmodelky. Její první snoubenec, fotograf Simon Atlee, zahynul při katastrofální tsunami v Indickém oceánu na Vánoce roku 2004.

Smrtící vlna smetla i jejich přímořský bungalov v Thajsku. Sama Němcová tehdy utrpěla vážné zranění, přežila vklíněná osm hodin ve větvích stromu. Ze zranění se léčila řadu měsíců.

Němcová, kterou zkušenost s ničivým živlem podle jejích slov změnila a přiměla zajímat se více o charitu, se rok po tsunami seznámila se zpěvákem Jamesem Bluntem. Pár spolu vydržel jen dva roky. Modelčin vztah s britským popovým zpěvákem nakonec ztroskotal na jeho opakovaných nevěrách.

Rodačka z Karviné do světa topmodelingu zamířila v 15 letech. Její tvář se později objevila v prestižních časopisech Vogue, Elle či Harper's Bazaar.

Reklama

Výběr článků

Načítám